Voeding en Diëtetiek - Voltijd

Je hebt je diploma, en nu? Ga je aan de slag als diëtist in een praktijk of kies je misschien voor het starten van een eigen onderneming? Als young professional ervaar je zelf hoe het is om te werken. Je ontdekt bijvoorbeeld hoe de cultuur in ‘jouw’ bedrijf is. Je woont vergaderingen bij, gaat naar netwerkevents, ontmoet collega’s. Daarnaast leer je ‘jouw’ markt kennen waarin je je begeeft. Wat speelt er, wie zijn je concurrenten en wat doen ze? Kortom, je gaat ervaren hoe het is om te werken.

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
Voedingsdeskundige bij een bedrijf
Klinische diëtist
Voorlichter bij de GGD
Beleidsmedewerker of kwaliteitsmanager
Diëtist in een gezondheidscentrum
Zelfstandig ondernemer met een eigen praktijk
Dit word je niet
Arts
Farmaceut
Psycholoog
Sportdiëtist
Personal trainer

Doorstuderen

Aan een hogeschool of de universiteit

Wil je doorstuderen na je Bachelor of Health? Dat is heel goed mogelijk! Doe een van de masters aan onze hogeschool. Of volg een schakelprogramma en stroom in op een universiteit, bijvoorbeeld aan die van Wageningen of Maastricht.

Nieuws en Evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Voeding en Diëtetiek - Voltijd?