Process & Food Technology - Engels - 4 jaar - Voltijd

Met een diploma Process & Food Technology ben je een interessante kandidaat op de arbeidsmarkt. Jij speelt immers een sleutelrol in het toekomstbestendig maken van producten en processen. Misschien word je wel een technoloog die werkt aan een nieuw type recyclebaar plastic, of bedenk je een nieuw soort conserveermiddel. Onze alumni werken ook als consultant bij een adviesbureau of als onderzoeker bij een universiteit. Waar je ook terechtkomt, samen met je collega’s loop je voorop in innovaties en ontwerp je de wereld om ons heen. Leuk om te weten: als je tijdens de opleiding goed je best doet, dan is de kans groot dat je meteen al aan de slag kunt bij je afstudeerbedrijf. Wil je liever doorstuderen? Dat kan natuurlijk ook!

Aan het werk

Dit word je wel
Operations technician
Food technologist
Product designer
Quality controller
Security advisor
Chief firefighter
Drug safety medical adviser
Process safety engineer
Production specialist
Research technician

Oud-studenten aan het woord

Yajing Wang

Over een droombaan

David Broekhuijsen

Over positieve impact

Assia Aouichi

Over mijn master

Sleep opzij

Doorstuderen

Aan hogeschool of universiteit

Ook al kun je na de 4-jarige opleiding Process & Food Technology vrijwel overal aan de slag, misschien wil je liever nog verder studeren. In Nederland én het buitenland zijn er genoeg masters die aansluiten op wat je hebt geleerd. In Nederland vind je prestigieuze masteropleidingen voor Chemical Engineering aan de TU Delft, TU Eindhoven, UT Twente en aan de Rijksuniversiteit Groningen. Masters op het gebied van Food Technology vind je aan de Universiteit van Wageningen. Afhankelijk van de universiteit moet je nog wel eerst een premasterjaar doen om toegelaten te worden.

Liever naar het buitenland? Denk dan eens aan universiteiten in landen als Denemarken, Finland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en China.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Process & Food Technology - Engels - 4 jaar - Voltijd?