Voeding en Diëtetiek - Deeltijd

Het onderwijs is gericht op je loopbaan erna. Al tijdens de opleiding zoek je een baan in de voedings- of diëtetiekbranche. Of je bereidt alles goed voor, zodat je direct na je studie een baan kunt vinden. Je leert in de praktijk, soms organiseer je dat zelf en soms gaat dat via school in de vorm van een stage. Je oriënteert je breed op industrie, preventie en behandeling, om te kijken waar je hart ligt. En natuurlijk waar de mogelijkheden liggen.

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
Voedingsdeskundige
Diëtist
Verzorgende intramuraal
Vakspecialist gezondheidszorg
Ondernemer
Dit word je niet
Arts
Farmaceut
Psycholoog

Doorstuderen

Aan de universiteit

Onderzoek maakt het verschil in het vakgebied van Voeding en Diëtetiek. Wil je doorstuderen na je Bachelor of Health? Dat juichen wij van harte toe. Doe een van de masters aan onze hogeschool, of volg een schakelprogramma en stroom in op een universiteit, bijvoorbeeld aan die van Wageningen of Maastricht. 

Nieuws en Evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Voeding en Diëtetiek - Deeltijd?

Meld je aan