Voeding en Diëtetiek - Deeltijd

Het onderwijs is gericht op je loopbaan erna. Al tijdens de opleiding zoek je een baan in de voedings- of diëtetiekbranche. Of je bereidt alles goed voor, zodat je direct na je studie een baan kunt vinden. Je leert in de praktijk, soms organiseer je dat zelf en soms gaat dat via school in de vorm van een stage. Je oriënteert je breed op industrie, preventie en behandeling, om te kijken waar je hart ligt. En natuurlijk waar de mogelijkheden liggen.

Beroepsperspectief

Aansluitende functies

Passende beroepen
Voedingsdeskundige
Diëtist
Verzorgende intramuraal
Vakspecialist gezondheidszorg
Ondernemer
Minder passende beroepen
Arts
Farmaceut
Psycholoog

Dit kan jij straks ook

Oud-studenten aan het woord

Linda van den Engel

Over diversiteit in het werk

Saray Simons

Over het combineren van ondernemerschap en een baan

Sleep opzij

Doorstuderen

Aan de universiteit

Onderzoek maakt het verschil in het vakgebied van Voeding en Diëtetiek. Wil je doorstuderen na je Bachelor of Health? Dat juichen wij van harte toe. Doe een van de masters aan The Hague Graduate School, of volg een schakelprogramma en stroom in op een universiteit, bijvoorbeeld aan die van Wageningen of Maastricht. 

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze maken

Het kan zijn dat je na een bezoek aan de Open Dag of na het spreken met docenten en deeltijdstudenten nog niet weet welke opleiding je moet kiezen. Of misschien twijfel je of je over de juiste papieren of werkervaring beschikt om de opleiding van jouw voorkeur te kunnen volgen. We helpen je graag om de opleiding te vinden die het best past bij jouw toekomstperspectief!  

Geïnteresseerd in
Voeding en Diëtetiek - Deeltijd?

Meld je aan