Inloopsessie 'Learning Factory'

23 februari 2022

Tijd:

Locatie:

TIS, Delft, 0.113 (bij ingang restaurant)

Het begon met een verzuchting 'Wat zou het tof zijn om onze studenten zelf een flexibele productielocatie te laten runnen, hier op de hogeschool. Een fabriek waar snel geschakeld kan worden tussen verschillende producten, met een hoge mate van automatisering. Wat zou je daar niet allemaal kunnen doen! Praktisch werk, demo's, onderzoek, testen, klooien. Met en door studenten uit heel TIS.' We gaan het gewoon doen.

Voor Wie: Docenten, docent-onderzoekers, studenten, overige medewerkers van TIS.

Wat: Uitnodiging om mee te denken hoe dit in je onderwijs en/of onderzoek (inge)past (kan worden)
Hop-on/hop-off presentatie, demo en brown-paper sessie.

Hoe laat: 9:15-12:15u
Val binnen wanneer en zolang het schikt, wij staan klaar.

Waar: TIS, Delft, 0.113 (bij ingang restaurant).

Waarom: Graag gebruiken we jullie input voor het verzinnen (of aanscherpen) van projecten en het selecteren van apparatuur.

Tot de 23e,
Jenny Coenen, Rufus Fraanje, Astrid Jansen, Pim de Jong, Wouter Hijnk, Sander Limonard, Hugo Makkink, Edwin v Noort, Karin de Smidt, David Tiemens, Mirjam Zijderveld
Lectoraat Smart Sustainable Manufacturing