Industrieel Product Ontwerpen - Voltijd

Als industrieel ontwerper maak je bijvoorbeeld een nieuwe, energiezuinige designlamp. Dat doe je, als je na de opleiding aan het werk gaat met échte opdrachten. Maar als young professional doe je meer. Je ontdekt bijvoorbeeld hoe de cultuur in jouw bedrijf is. Je woont vergaderingen bij, gaat naar bedrijfsfeestjes, ontmoet collega’s. Daarnaast leer je de markt kennen. Wat er speelt, wie je concurrenten zijn en wat ze doen. Je leert, kortom, hoe het is om te werken.

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
Verpakkingsontwikkelaar
Eigenaar van een ontwerpbureau
Ontwerper bij een groot bedrijf
Productontwikkelaar

Doorstuderen

Aan hogeschool of universiteit

Om verder te komen in de wereld van industrieel productontwerpen kan een extra diploma handig zijn. Mogelijkheden om door te studeren na je hbo-opleiding Industrieel Product Ontwerpen zijn er genoeg. Je kunt een aansluitende bachelor bij De Haagse Hogeschool volgen, maar ook een master volgen bij bijvoorbeeld de TU Delft. Verdiep je daar verder in je vak met de master Industrieel Ontwerpen. Eenmaal aan het werk en hard bezig met grote projecten? Dan ben je zeker weer welkom bij ons voor de post-hbo-opleiding Praktisch Projectmanagement.

Nieuws en Evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Industrieel Product Ontwerpen - Voltijd?