Nathan Hoek: “Deze internationale contacten maken mijn stage extra leuk”

Communicatiestudent Nathan Hoek loopt stage bij IHE Delft Institute for Water Education, dat studenten opleidt tot professional in de watersector. Veel van hen komen uit ontwikkelingslanden. Bij IHE doet Nathan van alles.

Nathan Hoek

“Ik help met het plaatsen van berichten op social media en maak met een student een vlog om studenten te werven. Ook doe ik een onderzoek hoe we het beste bedrijven kunnen bereiken voor vacatures. Maar het regelen van een lunch voor bezoekers behoort ook tot mijn takenpakket.”

De internationale contacten vindt Nathan een verrijking. ”Er werken op de afdeling Communicatie veel medewerkers uit verschillende landen werken, en ik heb contact met de studenten. Ik vind het interessant hun verhaal te horen. Deze internationale contacten maken de stage extra leuk.”