De Haagse Hogeschool zoekt een voorzitter

Entree De Haagse Hogeschool

Let’s change. You. Us. The world. De Haagse Hogeschool daagt studenten uit om de wereld, waarin zij leven, te veranderen en te verbeteren. De Haage Hogeschool tekent er daarom voor dat studenten, docenten en onderzoekers zich in nauwe samenwerking met het werkveld samen ontwikkelen tot wereldburgers. Grenzeloos denkende mensen, die stevig in hun schoenen staan en zo uit eigen overtuiging de wereld tegemoet treden. De Haagse Hogeschool levert daarbij tegelijkertijd een belangrijke bijdrage aan de regionale economie door het opleiden van deskundige afgestudeerden ten dienste van en in samenwerking met (regionale) bedrijven en organisaties.

Met die zoektocht zijn de medewerkers  en 26.000 studenten van ruim 100 nationaliteiten, elke dag volop bezig. Dat zie je bijvoorbeeld in de actuele curricula. Je ziet het in onze zeven onderzoeksthema's. En in de intensieve samenwerking nationaal en internationaal in meer dan 50 landen: van Brazilië tot China, van Australië tot de Verenigde Staten, en in meerdere landen in Europa. De Haagse Hogeschool heeft een grootstedelijk en divers profiel.

Om die zoektocht verder met ons aan te gaan, zoeken wij een nieuwe voorzitter van het College van Bestuur. Iemand die kan voortbouwen op het fundament dat in de laatste jaren is neergelegd met ons instellingsplan en onze onderwijs- en onderzoeksvisie. Die zich committeert om onze studenttevredenheid en medewerkerstevredenheid verder te verbeteren. Iemand die  resultaatgericht en koersvast is.

Ben jij of ken jij deze aankomend voorzitter? Bekijk dan snel de volledige vacature.