Vragen?

Introductie

Het is onmogelijk elke calamiteit te voorkomen. Buiten interne bedrijfsrisico’s zijn er ook altijd externe risico’s die de bedrijfsvoering kunnen bedreigen.

Verstandig management betekent ook nagedacht hebben over maatregelen die de continuïteit van de bedrijfsvoering borgen ook in geval van een calamiteit. Deze mastermodule leert de student na te denken over de risico’s van (externe) calamiteiten en de bijpassende beheersmaatregelen.

Business Continuity Management is een mastermodule die onderdeel uitmaakt van de masteropleiding Risicomanagement. Na succesvolle afronding van de module krijg je vrijstelling voor deze module als je in de toekomst besluit de volledige masteropleiding te volgen. Informatie over de volledige masteropleiding vind je hier.

Toelatingscriteria

Om deze module uit de Master Risicomanagement te volgen, heb je een hbo- of wo-diploma nodig en minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

Meer informatie of direct aanmelden?

Bekijk de Inschrijfvoorwaarden

Meld je aan voor deze opleiding

Jouw investering

Hoeveel geld en tijd investeer je?

Startdatum volgt zo spoedig mogelijk
Duur 6 weken
Lessen Elke vrijdag van 13.00 uur – 16.00 uur
Tijdsinvestering 9 uur per week
Kosten in één keer 1.795
Kosten in termijnen n.v.t.
Boekengeld € 100

Meer over de kosten

De kosten voor deze mastermodule bedragen € 1.795. Over deze mastermodule hoef je geen btw te betalen. Jouw organisatie kan de kosten van deze mastermodule integraal als zakelijke onkosten opvoeren.

Inhoud van de studie

In de module Business Continuity Management komen de volgende onderwerpen aan bod.

Werkvormen

Alle opleidingen van De Haagse Hogeschool Pro worden aangeboden in een blended vorm. Dit houdt in dat er in het programma een mix is van fysiek en online onderwijs. Bij elke opleiding staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en praktische toepasbaarheid centraal.

Het resultaat

Na een succesvolle afronding van deze mastermodule krijg je een certificaat van deelname.