Individuele Coaching

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Langskomen

Krijg een goede indruk van de opleiding

Open avond

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een informatiemarkt. We helpen u graag met het vinden van de opleiding die het best bij u past.

17 juni 2020

Proefles

Volg vrijblijvend de proefles Coaching en maak kennis met deze opleiding.

Praktische informatie

Goed om te weten

Om toegelaten te worden tot de post-hbo-opleiding Individuele Coaching dienen kandidaten werk- en denkniveau te hebben op hbo-niveau en minimaal vier jaar werkervaring. In uitzonderlijke gevallen kan hiervan afgeweken worden. Een intakegesprek maakt onderdeel uit van de toelatingsprocedure.
De startdatum van de post-hbo-opleiding Individuele Coaching is 14 september 2020.
Tijdens de opleiding heeft u om de week les op maandag van 09.30 tot 16.30 uur.

Opleidingskosten

De opleidingskosten bedragen € 4.225,-* voor de opleiding als u in een keer betaalt. Kiest u voor een betaling in drie termijnen, dan betaalt u € 4.375,-*. De boeken koopt u zelf: de kosten daarvoor bedragen ongeveer € 160. Door de opleidingskosten te betalen, kunt u deelnemen aan de lesdagen, begeleide intervisie en de toetsing. Daarnaast kunt u gebruik maken van de bibliotheek en internetvoorzieningen van De Haagse Hogeschool. Ook kunt u goedkoop parkeren in de garage onder het gebouw.
* Wijzigingen voorbehouden. 

Belastingvoordeel

De opleiding is vrijgesteld van BTW. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000 met een drempel van € 250. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800-0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

Inschrijfformulier, intakegesprek

U kunt zich online via Osiris inschrijven voor de post-hbo-opleiding Individuele Coaching. U krijgt een ontvangstbevestiging. De programmamanager neemt contact met u op en nodigt u uit voor een intakegesprek. Als u aan de voorwaarden voldoet en de programmaleider u toelaat tot de opleiding, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een e-mail ter bevestiging. Bekijk hier onze inschrijfvoorwaarden.

Individuele Coaching is een deeltijdopleiding. Na succesvolle afronding ontvangt u een post-hbo certificaat van De Haagse Hogeschool. Daarmee kunt u zich bij de ST!R laten inschrijven tot ‘Erkend Coach’.  

U kunt na deze opleiding ook doorgaan met de opleiding Teamcoaching of Organisatiecoaching, zodat u op verschillende niveaus leert coachen.

PE punten

St!R: 10 PE punten

Beroepsregistratie

Bent u maatschappelijk werker? Dan levert de Erkende Coach opleiding 10 punten op voor uw beroepsregistratie.

De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over de opleiding Individuele Coaching, Teamcoaching of Organisatiecoaching van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur).

Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.
Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl