Starten met je deeltijdstudie in februari

20180130_Pabo_Maarten_Wright_HHS-1

Wil je in 2023 starten met het volgen van een deeltijdstudie en wil je niet wachten tot september 2023? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Onze deeltijdopleidingen HBO-VSocial Work, Voeding & DiëtetiekPABO, Commerciële EconomieFinance & Control BachelorFinance & Control AD, Facility Management, Bedrijfskunde en Human Resource Management hebben een tweede startdatum, namelijk in februari. Heel prettig als je je goede voornemens in het nieuwe jaar gelijk in de praktijk wilt brengen.

Bezoek onze voorlichtingsavond

Huidtherapie in deeltijd studeren? Meld je uiterlijk 15 januari aan

Let op: Ook voor de deeltijdopleiding Huidtherapie moet je je eerder aanmelden, namelijk 15 januari. Deze studie start wél in september 2023, maar heeft een numerus fixus, ofwel een beperkt aantal plaatsen. Na 15 januari 2023 is aanmelden voor de opleiding Huidtherapie niet meer mogelijk. Wees er dus snel bij.

Meld je uiterlijk 15 januari aan voor deze opleidingen

HT160608QB_35-lowres-min

Huidtherapie deeltijd
Als huidtherapeut help je de zieke of beschadigde huid mooier en beter te maken. Daarnaast ga je met patiënten in gesprek, want ook de emotionele kant van een huidaandoening heeft aandacht nodig.

Docent Pabo staat voor de klas en geeft les

PABO flexibele deeltijd
Wil je je inzetten voor de toekomst van een kind en spreekt onderwijs jou aan? Bij de PABO flexibele deeltijd leer je hoe je basisschoolkinderen kunt inspireren en motiveren zodat ze volledig tot hun recht komen.

SBHBO-V161222WS006

HBO-V flexibele deeltijd
Kan je goed tegen een beetje bloed? En schrikken operatiebeelden op tv je niet af? Mooi, want als toekomstig verpleegkundige heb je vaak te maken met onverwachte gebeurtenissen, waarbij snel en adequaat handelen van levensbelang kan zijn.

socialwork

Social Work flexibele deeltijd en duaal
Je bent al werkzaam in het sociale domein en wil hogerop. Je wilt je kennis leren toepassen, vaardigheden uitbreiden en bijdragen aan verbeteringen in het sociale domein.

V-DWF161013WS032-lowres

Voeding & Diëtetiek deeltijd
Je hebt al wat jaren werkervaring, maar het blijft kriebelen: je wilt meer weten over alles wat met gezondheid en voeding te maken heeft.

Commerciële Economie  Marketing Management – Deeltijd- 2

Commerciële Economie / Marketing Management
Een flexibele en praktijkgerichte opleiding waarin jij jezelf ontwikkelt tot professional in marketing, marktonderzoek en consumentengedrag.

Finance & Control - Deeltijd 2

Finance & Control deeltijd Bachelor en Associate Degree
Met de opleiding deeltijdopleiding Finance & Control (Ad en Bachelor) ontwikkel je je kennis en kunde als finance professional. Flexibel ingericht en praktijkgericht; ideaal voor de werkende professional.

RMD20200210MR016-low-res-min

Ondernemerschap en Retail Management
Jij wilt waarde toevoegen aan het bedrijf en optimaal inspelen op de wensen en behoeftes van de consument. Je signaleert trends en ontwikkelingen, binnen je branche maar ook in de economie en maatschappij.

een jongen zit aan een bureau en kijkt naar zijn laptop

Facility Management
Heb je ervaring en de ambitie om jouw carrière een stevige impuls te geven? Wil jij doorgroeien naar hbo-niveau in een tempo dat bij jou past? Dan zit je goed bij de flexibele opleiding Facility Management - Deeltijd.

BKM_20170519_HHS-16-intro

Bedrijfskunde
Heb je ervaring en de ambitie om jouw carrière een stevige impuls te geven? Wil jij doorgroeien naar hbo-niveau in een tempo dat bij jou past? Dan zit je goed bij de flexibele opleiding Bedrijfskunde - Deeltijd

een groepje studenten werkt samen