Snel vinden

• Bedrijfskunde
    Bachelor | Deeltijd | Pro
    Twee studenten volgen les aan tafel
    Bedrijfskunde
    Jij zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen winstgevender, duurzamer en efficiënter worden.
  • Commerciële Economie | Marketing Management
    Bachelor | Deeltijd | Pro
    Drie studenten presenteren voor de klas op een scherm
    Commerciële Economie | Marketing Management
    De opleiding Marketing Management deeltijd leert jou alles over consumentengedrag en marktmechanismen. Maak kennis met deze opleiding.
  • Facility Management
    Studenten overleggen aan tafel
    Facility Management
    Wil je opschalen naar een managementfunctie of je laten omscholen tot facility manager? Dat kan met de deeltijdopleiding Facility Management.
  • Finance & Control
    Bachelor | Deeltijd | Pro
    Drie studenten in de les
    Finance & Control
    Een flexibele en praktijkgerichte financiële deeltijdstudie. Ideaal voor de werkende financieel expert. Je kiest zelf wanneer je welke modules volgt.
  • HBO-ICT - Deeltijd
    Bachelor | Deeltijd | Pro
    Drie studenten overleggen achter laptop
    HBO-ICT - Deeltijd
    Wil jij software engineer worden naast je baan? Apps en databases analyseren, ontwerpen en beheren? Met de HBO-ICT deeltijdopleiding kan het.
  • HBO-Rechten
    Bachelor | Deeltijd | Pro
    Twee studenten overleggen in les achter laptops
    HBO-Rechten
    Je werkt al in een juridische omgeving. Je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen tot hbo-jurist.
  • HBO-V
    Bachelor | Deeltijd | Pro
    Twee studenten behandelen student met neowond
    HBO-V
    Ontwikkel jezelf verder met deze HBO-V deeltijdopleiding. Of maak een carrièreswitch en kies dit flexibele bachelortraject. Leren terwijl je werkt!
  • Huidtherapie - deeltijd
    Bachelor | Deeltijd | Pro
    Student in praktijkles werkend aan het onderbeen
    Huidtherapie - deeltijd
    Ligt jouw passie voor huidzorg op medisch én op cosmetisch gebied? Verdiep je kennis en vaardigheden met de leerroute die bij jouw werksituatie past.
  • Human Resource Management
    Bachelor | Deeltijd | Pro
    Drie studenten volgen les in klaslokaal
    Human Resource Management
    Hoe houd je medewerkers gezond? Als HR-professional werf je medewerkers en adviseer je het management over het personeel.
  • Integrale Veiligheidskunde
    Bachelor | Deeltijd | Pro
    Vier personen hebben een bespreking aan tafel
    Integrale Veiligheidskunde
    Veiligheid is belangrijk in jouw huidige werk. Je wilt een paar stappen méér zetten: ontdekken hoe je partijen bij elkaar brengt.
  • Ondernemerschap & Retail Management
    Student presenteert via laptop aan 3 anderen
    Ondernemerschap & Retail Management - deeltijd
    Als ondernemer en retailer houd je je bezig met alle kanten van ondernemen, managen en begeleiden van mensen. Bij een winkel of je eigen onderneming.
  • Opleiding tot Leraar Basisonderwijs (PABO)
    Bachelor | Deeltijd | Pro
    Student leest voor aan kinderen op basisschool
    Opleiding tot Leraar Basisonderwijs (PABO) - deeltijd
    Voor de klas staan is een droom die uitkomt. Maak die droom waar met de flexibele deeltijdopleiding tot Leraar Basisonderwijs (PABO).
  • Social Work
    Twee studenten in overleg
    Social Work - deeltijd
    Jij werkt al en wilt het beste in mensen én jezelf naar boven halen. Bij de deeltijdopleiding Social Work leer je mensen zichzelf te helpen.
  • Voeding en Diëtetiek
    Studenten koken gezamenlijk eten
    Voeding en Diëtetiek - deeltijd
    De wereld gezonder maken met adviezen over passende voeding. Dat kan met de flexibele deeltijdopleiding Voeding en Diëtetiek.