Interessegebied

Techniek

Wilde je vroeger uitvinder worden? Haal je alle apparaten uit elkaar en zet je ze vervolgens nóg beter in elkaar? Ben je technisch én creatief? En stel je jezelf 1001 vragen over hoe de wereld in elkaar zit? Dit is je kans! Het interessegebied Techniek biedt oneindig veel mogelijkheden. Zonder techniek waren er bijvoorbeeld geen snelwegen en stevige constructies. Het liefst werk je mee aan de ontwikkeling van een zelfrijdende gps-gestuurde auto, een slimme energievoorziening of huishoudelijke apparaten. En jouw hart gaat vast sneller kloppen van robots, drones en 3D-printers. Duik je liever het laboratorium in om te testen en onderzoeken? Dat kan ook. Die nieuwsgierigheid komt je goed van pas.

Kortom, jij ...

• wil technische ontwikkelingen realiseren
  • bent nieuwsgierig, technisch én creatief
  • wil technische mogelijkheden testen en onderzoeken
Opleidingen binnen dit interessegebied Kom naar de Open Dag

Wil je meer informatie over de opleidingen binnen dit interessegebied? Klik dan door naar de opleidingspagina's. Hier vind je verhalen van studenten en is het ook mogelijk om contact op te nemen met huidige studenten. Vind je een keuze maken lastig? Bekijk dan hoe wij je kunnen helpen bij je studiekeuze.

Opleidingen binnen dit interessegebied

Filteren op Leeg alle filters
Lestaal
Vorm
Locatie
Vooropleiding Let op! Het kan zijn dat er extra toelatingseisen gelden voor jouw profiel. Bekijk hiervoor de opleidingspagina.
Toon meer opleidingen
Er zijn geen resultaten

Op basis van jouw keuzes hebben we helaas geen passend aanbod kunnen vinden.

Bekijk alle opleidingen