Individueel Coaching

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Langskomen

Krijg een goede indruk van de opleiding

Open avond

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een informatiemarkt. We helpen u graag met het vinden van de opleiding die het best bij u past.

8 mei 2019

Proefles

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert een aantal keer per jaar een proefles. Bent u benieuwd wat de opleiding inhoudt en of deze bij u past, volg dan vrijblijvend een van onze proeflessen.

Praktische informatie

Goed om te weten

Om de opleiding te kunnen volgen, dient u in het bezit te zijn van een bachelorsdiploma (hbo of universitair). Ook beschikt u minimaal over vier jaar werkervaring. Daarnaast krijgt u een intakegesprek. Hierin toetsen we uw motivatie en uw startkwalificaties, en kijken we of de opleiding aansluit bij uw verwachtingen.
De startdatum van de post-hbo-opleiding Individueel Coaching is 10 september 2019.
Tijdens de opleiding heeft u om de week les op dinsdag van 09.30 tot 16.30 uur.

Opleidingskosten

De opleidingskosten bedragen € 3.950 voor de opleiding als u in een keer betaalt. Kiest u voor een betaling in drie termijnen, dan betaalt u € 4.100. De boeken koopt u zelf: de kosten daarvoor bedragen ongeveer € 160. Door de opleidingskosten te betalen, kunt u deelnemen aan de lesdagen, begeleide intervisie en de toetsing. Daarnaast kunt u gebruik maken van de bibliotheek en internetvoorzieningen van De Haagse Hogeschool. Ook kunt u goedkoop parkeren in de garage onder het gebouw.

Belastingvoordeel

De opleiding is vrijgesteld van BTW. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000 met een drempel van € 250. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800-0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

Inschrijfformulier, intakegesprek

U kunt zich online via Osiris inschrijven voor de post-hbo-opleiding Individueel Coaching. U krijgt een ontvangstbevestiging. De programmamanager neemt contact met u op en nodigt u uit voor een intakegesprek. Als u aan de voorwaarden voldoet en de programmaleider u toelaat tot de opleiding, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een e-mail ter bevestiging. Bekijk hier onze inschrijfvoorwaarden.

Individueel Coaching is een deeltijdopleiding. Na succesvolle afronding ontvangt u een post-hbo certificaat van De Haagse Hogeschool. Daarmee kunt u zich bij de ST!R laten inschrijven tot ‘Erkend Coach’.  

U kunt na deze opleiding ook doorgaan met de opleiding Teamcoaching of Organisatiecoaching, zodat u op verschillende niveaus leert coachen.

Beroepsregistratie

Bent u maatschappelijk werker? Dan levert de Erkende Coach opleiding 10 punten op voor uw beroepsregistratie.

De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over de Individueel Coaching, Teamcoaching of Organisatiecoaching opleidingen van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur).

Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.
Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl