International Business - Engels - 3 jaar - Voltijd

2521 EN Den Haag

Inschrijfprocedure

Opleidingsgegevens

Deze opleiding staat als volgt geregistreerd in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO):

Officiële opleidingsnaam: International Business
Opleidingsnaam internationaal: International Business
Opleidingscode (Isat): 30029
Instellingscode (Brin): 27UM

De officiële opleidingsnaam en de officiële internationale naam op het moment van afstuderen zullen op het getuigschrift worden vermeld.

Meer informatie over de accreditatie van deze opleiding vind je op de website van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Contact met de opleiding

Heb je vragen over de opleiding International Business? Stuur een e-mail naar ib-thuas@hhs.nl of like ons op Facebook. Heb je vragen over toelating of inschrijving, mail dan naar csi@hhs.nl.

Studiekosten

Collegegeld en andere kosten

Voordat je mag worden (her)ingeschreven, moet je eerst het collegegeld betalen. Je kunt het bedrag ineens betalen via de bank, maar er zijn ook mogelijkheden voor gespreide betaling. Bij gespreide betaling worden administratiekosten in rekening gebracht. Blijf op de hoogte van de huidige stand van zaken omtrent het collegegeld. Houd bovendien rekening met bijkomende kosten zoals boeken en andere leermiddelen.

Studiefinanciering

Studenten die voltijd of duaal studeren kunnen in aanmerking komen voor een studietoelage in het kader van de Wet op de studiefinanciering. Kijk voor meer informatie op de website van DUO. Ben je een internationale student? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie over financiële ondersteuning.